Vi har flyttet inn i nye lokaler! Velkommen!

Om Garntopia

 

Litt historie

 

Sensommeren 2018 bestemte vi oss for å gjøre virkelighet av en drøm vi lenge hadde båret på, nemlig å starte garnbutikk! Vi hadde kun kjent hverandre noen få uker gjennom instagram, men med et brennende engasjement og iver rundt de samme ideene fant vi fort tonen, og valget om å satse ble enkelt.

Og 10.november 2018 åpnet vi dørene, med brask og bram, på koselige Fyrstikktorget på Helsfyr!

Tidlig 2021 flyttet vi til enda større lokaler på torget. Nå har vi plass til enda mer garn og enda flere kunder! Velkommen! 

 

 

Vårt ønske er å være en garnbutikk med det lille ekstra, med lun atmosfære, hyggelige omgivelser, god plass, muligheter for en kaffikopp, hjelp fra folk som elsker det de holder på med,  og aller viktigst - masse fint garn i gode kvaliteter.
Garntopia fører garnkvaliteter fra Knitting for Olive, Isager, Camarose, Filcolana, Rauma Garn, HipWool, Cewec, Mohair By Canard og Sandnes Garn.

Og vi tilbyr oppskrifter fra flere dyktige designere – PetiteKnit, MilleFryd, Guttenogstrikkemor, WitreDesign, Knitting for OliveClara Knitwear og Camarose.

Vi selger også oppskriftshefter fra Rauma Garn og Sandnes Garn.

Du kan også kjøpe flotte design vi har i samarbeid med dyktige strikkedesignere her

Hvem er så vi?

Pia, @piamyhrekamp
Pia er daglig leder for Garntopia, og henger mye i butikken vår. Hun har imponerende peiling på garn, og skikkelig raske pinner. Pia elsker å snakke egostrikk, og kan diskutere strikkefasthet og mønster til Dovre faller. Dessuten er hun en racer på å servere kaffe, og skape jovial og god stemning i sjappa.

Taja, @knitolini
Taja holder orden på nettsida, og sjonglerer både mammaperm, studier og butikklivet som om hun aldri har gjort annet! BabyAda får masse fin strikk, og sjarmerer mer enn gjerne kundene i butikken. Selv trives Taja med  variasjon på pinnene sine, og har stålkontroll på garnsortimentet. Bare ikke spør henne om strikkefasthet – for den har hun aldri truffet.

Carina, @carinanordljos
Carina er hun som fikser litt av alt, står du fast i en oppskrift er Carina den som loser deg helskinnet gjennom. Klare, freshe farger treffer blink hos Carina, og pinnene trives i det meste av strikk. Men ikke pledd da, der går grensa. Trenger du hjelp til å nøste opp et hespe? Denne dama fikser på null komma niks.

Mari, @bopleknits
Mari er økonomen i gjengen, og prøver å holde styr på tallene. Hun elsker egostrikk, men tålmodigheten liker de tjukke pinnene best. Står du fast i et fargevalg hjelper hun deg mer enn gjerne med å finne noen spennende alternativer. Mottoet «alt løses med én tråd mohair» holder hun stadig fast ved, eventuelt så kan man alltids dampe seg ut av situasjonen.

Bak kassen vill du også treffe våre flinke medarbeidere: Thea, Maria, Ingrid, Hilde, Ida, Sarah og Heidi.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss på Instagram eller Facebook – så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg – enten det er fargevalg, garnalternativer eller rett og slett noen masker som er skikkelig vrange.

Og for dere som er i Osloområdet – håper vi sees på Fyrstikktorget!

Du finner oss i Karoline Kristiansens vei 4 på Helsfyr i Oslo.