Garntopia
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Bilde fra butikken

 

ÅPNINGSTIDER JULEN 2020

Tirsdag 23.12     11:00-17:00

Onsdag 24.12    Stengt 

25.12.-27.12.     Stengt

Mandag 28.12.  11:00-18:00

Tirsdag 29.12.   11:00-18:00

Onsdag 30.12.  11:00-18:00

Torsdag 31.12.  Stengt

Fredag 01.01.   Stengt

Lørdag 02.01.   Stengt

Mandag 04.01.  Stengt(varetelling)

 

VÅRE ÅPNINGSTIDER ER:

Mandag        11:00-18:00

Tirsdag        11:00-18:00

Onsdag        11:00-18:00

Torsdag       11:00-18:00

Fredag         11:00-18:00

Lørdag         11:00-16:00

Søndag       STENGT

 

Kjære kunder! Vi gleder oss til å møte dere i butikken igjen, men ønsker samtidig å beskytte dere og oss selv mot smitte.

Det vil derfor være en begrensning på maks 2 kunder inne i butikken samtidig.

Vi håper at alle kan følge disse retningslinjene:

  • Husk å holde 2 meters avstand til andre.
  • Alle kunder ha munnbind!
  • Bruk antibac når du kommer inn i lokalet.
  • Dersom du er syk, eller mistenker at du er syk, ber vi deg benytte nettbutikken vår.
  • Hvis du vet hva du skal ha, er det fint om du handler i nettbutikken vår og velger "hent i butikk" som fraktmetode.
  • Vi setter pris på om du kommer forberedt.
  • Ta vare på hverandre <3

 

Vi er selvfølgelig i full drift på nett! Du kan bestille varer i nettbutikken vår og velge "Hent i butikk" som fraktmetode, eller få varene sendt som pakke i postkassen. 

Hvis du velger "Hent i butikk" får du en e-post fra oss når pakken din er klar for henting. 

Vi er tilgjengelig på telefon, FaceTime og Instagram for fargehjelp. Har du spørsmål om allerede bestilte ordre så send oss en e-post på hei@garntopia.no.

 

 

 

 

Litt historie

Sensommeren 2018 bestemte vi oss for å gjøre virkelighet av en drøm vi lenge hadde båret på, nemlig å starte garnbutikk! Vi hadde kun kjent hverandre noen få uker gjennom instagram, men med et brennende engasjement og iver rundt de samme ideene fant vi fort tonen, og valget om å satse ble enkelt.
Og 10.november åpnet vi dørene, med brask og bram, på koselige Fyrstikktorget på Helsfyr!

Vårt ønske er å være en garnbutikk med det lille ekstra, med lun atmosfære, hyggelige omgivelser, god plass, muligheter for en kaffikopp, hjelp fra folk som elsker det de holder på med,  og aller viktigst - masse fint garn i gode kvaliteter.
Garntopia fører garnkvaliteter fra Knitting for Olive, Isager, Camarose, Filcolana, Rauma Garn, HipWool og Sandnes Garn.

Og vi tilbyr oppskrifter fra flere dyktige designere – PetiteKnit, MilleFryd, Guttenogstrikkemor, WitreDesign, Knitting for Olive, Rauma, Sandnes Garn, Clara Knitwear, Camarose og Knipsarina (HipKnitShop).

 

Hvem er så vi?

Pia, @piamyhrekamp
Pia er daglig leder for Garntopia, og henger mye i butikken vår. Hun har imponerende peiling på garn, og skikkelig raske pinner. Pia elsker å snakke egostrikk, og kan diskutere strikkefasthet og mønster til Dovre faller. Dessuten er hun en racer på å servere kaffe, og skape jovial og god stemning i sjappa.

Taja, @knitolini
Taja holder orden på nettsida, og sjonglerer både mammaperm, studier og butikklivet som om hun aldri har gjort annet! BabyAda får masse fin strikk, og sjarmerer mer enn gjerne kundene i butikken. Selv trives Taja med  variasjon på pinnene sine, og har stålkontroll på garnsortimentet. Bare ikke spør henne om strikkefasthet – for den har hun aldri truffet.

Carina, @carinanordljos
Carina er hun som fikser litt av alt, står du fast i en oppskrift er Carina den som loser deg helskinnet gjennom. Klare, freshe farger treffer blink hos Carina, og pinnene trives i det meste av strikk. Men ikke pledd da, der går grensa. Trenger du hjelp til å nøste opp et hespe? Denne dama fikser på null komma niks.

Mari, @bopleknits
Mari er økonomen i gjengen, og prøver å holde styr på tallene. Hun elsker egostrikk, men tålmodigheten liker de tjukke pinnene best. Står du fast i et fargevalg hjelper hun deg mer enn gjerne med å finne noen spennende alternativer. Mottoet «alt løses med én tråd mohair» holder hun stadig fast ved, eventuelt så kan man alltids dampe seg ut av situasjonen.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss på instagram eller facebook – så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg – enten det er fargevalg, garnalternativer eller rett og slett noen masker som er skikkelig vrange.

Og for dere som er i Osloområdet – håper vi sees på Fyrstikktorget!

 

Du finner oss i Karoline Kristiansens vei 4 på Helsfyr i Oslo.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke