Velkommen til garnhimmelen

Om Garntopia

 

Litt historie

 

Sensommeren 2018 bestemte vi oss for å gjøre virkelighet av en drøm vi lenge hadde båret på, nemlig å starte garnbutikk! Vi hadde kun kjent hverandre noen få uker gjennom instagram, men med et brennende engasjement og iver rundt de samme ideene fant vi fort tonen, og valget om å satse ble enkelt.

Og 10.november 2018 åpnet vi dørene, med brask og bram, på koselige Fyrstikktorget på Helsfyr!

Tidlig 2021 flyttet vi til enda større lokaler på torget. Nå har vi plass til enda mer garn og enda flere kunder! Velkommen! 

 

Vårt ønske er å være en garnbutikk med det lille ekstra, med lun atmosfære, hyggelige omgivelser, god plass, hjelp fra folk som elsker det de holder på med,  og aller viktigst - masse fint garn i gode kvaliteter.
Garntopia fører garnkvaliteter fra Knitting for Olive, Isager, Camarose, Filcolana, Rauma Garn, HipWool, Cewec, Mohair By Canard, GepardHjelholts Uldspinderi og Sandnes Garn.


Og vi tilbyr oppskrifter fra flere dyktige designere – PetiteKnit, MilleFryd,  WitreDesign, Knitting for OliveClara Knitwear, Lene Holme Samsøe og Camarose.

Vi selger også oppskriftshefter fra Rauma Garn og Sandnes Garn.

Du kan også kjøpe flotte design vi har i samarbeid med dyktige strikkedesignere her


Nøl ikke med å ta kontakt med oss på Instagram eller Facebook – så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg – enten det er fargevalg, garnalternativer eller rett og slett noen masker som er skikkelig vrange.

Og for dere som er i Osloområdet – håper vi sees på Fyrstikktorget!

Du finner oss i Karoline Kristiansens vei 4 på Helsfyr i Oslo.